Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nakonec, jak autor sám píše, seznam povinností není úplný a přidáme-li k tomu státem podporovanou šikanu, která EET doprovází, tedy možnost zaslání udání na někoho, i když jsem vlastně v provozovně ani nebyl, je skutečně posledním hřebíčkem a považuji to za ryze eStéBácký krok. Holt Andrej asi ještě nezapomněl, co všechno na školení probírali :-)

0 0
možnosti
Foto

Ano, těch povinností je spousta.

Ano, EET je nová povinnost.

Ale očekával, bych, že jako věčný student kybernetiky oceníte, že je plně kyberneticky automatizovaná. Tedy až na prvotní instalaci.

Zásadní změna je i u těch, kteří doposud účtenky nevydávali vůbec nebo nějaké rukou psané. Což ale bylo pro mě neakceptovatelné.

0 2
možnosti

Ano, děláte v kybernetice a o obchodu zřejmě nemáte šajn. Třeba už jenom to, že existuje možnost postihu za to, že selže systém. Pokud byly pro Vás některé účtenky neakceptovatelné, tak tam nenakupujte. A věřte, že obchodník, že přijde o takovéhoto zákazníka, bude jenom rád.

0 0
možnosti

EET jede bez problémů

Jeste par utoku TOP09 na EET, ktera je pro vetsinu lidi symbolem proti zlodejine a ANO vylitne na 40%, zatimco TOP09 spadne pod 5 % V

1 4
možnosti
Foto

No tak na chvíli budou mít soudruzi z ANO velké zastoupení. Nakonec soudruzi z TOPky , když bude nejhůř, stanou soudruhy z ANO.

3 0
možnosti
Foto

Chce to vysvětlení, proč preference ANO stále rostou.

1 0
možnosti

Už 33%. ANO a bude lépe a radostněji.

1 0
možnosti

pověstný hřeb do rakve těm nepoctivým, tak to majitel tohoto plátku a předseda myslelV

0 9
možnosti

N81i72c71k 87C89a74r51t75e82r

4. 12. 2016 16:32

Jen jste nepochopil, že to zaplatíte Vy a s Vámi všichni občané Česka. Dobře vysvětlené je to tady, tak zkuste přečíst a zamyslet se nad tím:

http://www.kurzy.cz/zpravy/412570-eet-bere-lidem-praci-kde-je-fakticky-problem/

0 0
možnosti
Foto

Dobře, ale já si myslím, že žádná "povinnost vedení EET" prostě není. Je to totiž, alespoň pod naším systémem, věc naprosto transparentní.

"Vyjedu", stejně jako před EET (naposledy včera) prodejku a příjem peněz (2 doklady pro zákazníka a 2 doklady pro nás) úplně stejně jako před EET.

Jediný rozdíl je v tom, že na těch dokladech jsou dvě strašně dlouhá čísla, resp. sady znaků.

Ale, jinak to prostě nelze poznat. S EET jako před EET, což je třeba, proti mnoha jiným povinnostem, velký rozdíl.

3 3
možnosti

Pane Hermánku, promiňte, ale kecáte. Je tam rozdíl a to zásadní. Vy jste na rozdíl od těch postižených asi daně platil.

0 0
možnosti

A co - třeba kvůli pojišťovně - uzamykatelné dveře do všech prostor výrobny, provozovny, včetně oken i ve třetím patře, panejó, - to je taky ňáká sakra zátěž....

3 0
možnosti
Foto

To ale nepředepisuje stát.

1 1
možnosti
Foto

Nezajímavá není ani fyzická inventarizace zásob ke konci účetního roku. Jsou provozy, kde na to potřebují několik dní a další dny na účetní zpracovávání rozdílu. Kdo se dal na vojnu musí bojovat, nesmí ale na něj mířit z několika kanónů najednou.

13 0
možnosti

na druhou stranu musím suše konstatovat, že hnojní deník, kontrola zásuvek, výskyt škůdců a střelená zvěř mě hodně pobavili;-D

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS